🥳 Izkoristite 40% popusta na vse izdelke. 🥳

TRAJNOST IN MODA

Zdi se, da se dabata, ki obkroža trajnostno modo, vleče že prejec časa. Celo
največja imena v industriji (vključno s Stello McCartney, Prado in celo Zaro), so se začela zavedati negativnih učinkov, ki jih ima modna industrija na okolje. Recikliranje je postalo trend sam po sebi in seveda smo nad tem pri BLEUE navdušeni. Dnevi, ko so ljudje brezbrižno kupovali oblačila in jih nosili le eno sezono, so mimo in modna industrija močno spreminja pogoje dela. Zavedanje in majhne, pozitivne spremembe lahko naredijo veliko, sploh ko govorimo v
dobro našega planeta in konec koncev, nas samih. Če se iskreno vprašamo ali res potrebujemo toliko stvari? In nas to v resnici osrečuje in izpolnjuje? To leto je definitivno vplivalo na naš pogled na svet in na to čemu posvečamo pozornost, ter katere stvari so na koncu zares pomembne.

trajnostna moda

 Vir: Pinterest

Imamo veliko več vpliva, kot si morda mislimo. Vsak trenutek se lahko ustavimo in
spremenimo smer našega delovanja na bolje. Z majhnimi spremembami, kot so nakupovanje kvalitetnejših kosov in recikliranjem, lahko naredimo že veliko.

Možno je uživati v modi in hkrati skrbeti za naše okolje. Majhni koraki k pozitivnim spremembam naredijo veliko in pri BLEUE vas k tem spremembam še kako spodbujamo.

 

Prijetno branje do ponovne objave naslednji četrtek.

Upamo, da ste navdušeni tako kot mi.

 

Vaš BLEUE