BLEUE MAGAZINE

TRAJNOST IN MODA

 

Zdi se, da se dabata, ki obkroža trajnostno modo, vleče že prejec časa. Celo največja imena v industriji (vključno s Stello McCartney, Prado in celo Zaro), so se začela zavedati negativnih učinkov, ki jih ima modna industrija na okolje. Recikliranje je postalo trend sam po sebi in seveda smo nad tem pri BLEUE navdušeni. Dnevi, ko so ljudje brezbrižno kupovali oblačila in jih nosili le eno sezono, so mimo in modna industrija močno spreminja pogoje dela. Zavedanje in majhne, pozitivne spremembe lahko naredijo veliko, sploh ko govorimo v dobro našega planeta in konec koncev, nas samih. Če se iskreno vprašamo ali res potrebujemo toliko stvari? In nas to v resnici osrečuje in izpolnjuje? To leto je definitivno vplivalo na naš pogled na svet in na to čemu posvečamo pozornost, ter katere stvari so na koncu zares pomembne.

 Vir: Pinterest

Imamo veliko več vpliva, kot si morda mislimo. Vsak trenutek se lahko ustavimo in spremenimo smer našega delovanja na bolje. Z majhnimi spremembami, kot so nakupovanje kvalitetnejših kosov in recikliranjem, lahko naredimo že veliko.

Možno je uživati v modi in hkrati skrbeti za naše okolje. Majhni koraki k pozitivnim spremembam naredijo veliko in pri BLEUE vas k tem spremembam še kako spodbujamo.

 

Prijetno branje do ponovne objave naslednji četrtek.

Upamo, da ste navdušeni tako kot mi.

 

Vaš BLEUE

 

 

 

BLEUE - ustvarjen z namenom ustvarjanja vsebin, ki navdihujejo

 

Zavedamo se, da je dandanes, ko smo iz vseh strani obdani z informacijami, dostopanje do kvalitetnih vsebin še bolj pomembno. S tem namenom smo ustvarili BLEUE MAGAZINE, da vam ponudimo več.

Ustvarjane kvalitete in brezčasnosti je naš slogan, kar ni vidno le pri naših oblačilih, ampak tudi v vsebinah, ki nam nudijo inspiracijo za ustvarjanje - od filmskih klasik, brezčasnih knjig, podkastov, modnih trendov in umetnosti.

Iskanje inspiracije in majhnih radosti, ter jih deliti z drugimi je v tem času pomembno bolj kot kdajkoli prej.

Pri BELUE upamo, da boste delček radosti našli v naših objavah in s tem tudi del nas.

Če želite izvedeti, kaj nam kakovost pomeni, si vsak četrtek oglejte našo stran. Upamo, da bo navdihnilo tudi vas.

Vaša ekipa BALEINE BLEUE, xoxo