🥳 Izkoristite 40% popusta na vse izdelke. 🥳

Nasveti za nego

Nekaj nasvetov kako skrbeti za vaš nov kos 

  • Vedno preverite etiketo za nego na oblačilu.
  • Izogibajte se sušenju izdelkov iz naravnih tkanin v sušilnem stroju, saj toplota lahko povzroči, da se tkanina skrči. Ko izdelek operete v pralnem stroju, ga obesite na obešalnik ali na stojalo za sušenje perila.
  • Pravilno čiščenje madežev - ne glede na to s kakšnim madežem se ukvarjate, poskusite ga očistiti, kakor hitro je mogoče. Kot prvo pomoč uporabite čistilno krpico. Čistilne krpice so majhne in enostavno jih lahko nosite s seboj. Tkanino z madeže je potrebno oprati čimprej, dlje kot čakate, večja je verjetnost, da se bo madež globoko vpil v tkanino in težje ga boste kasneje odstranili.
  • Majice v pralnem stroju perite narobe obrnjene, to pomaga, da tisk na majici ne začne bledeti.

 

Nega in vzdrževanje vašega nakita 

Da bo vaš izdelek dolgo ostal v odličnem stanju, upoštevajte naslednja navodila.

Po vsaki uporabi nakit očistite z vato ali zelo mehko krpo, da odstranite prah in umazanijo. Nežno podrgnite nakit z mehko krpo, da mu povrnete sijaj. Preden se lotite kakršne koli dejavnosti, ki lahko vodi v stik z vlago ali trenjem (npr. umivanje rok, spanje, prhanje, plavanje, nanašanje losjona, ličil ali parfuma), nakit snemite, saj lahko to poškoduje kovino in skrajša življensko dobo prevleke, povzroča razbarvanje in izgubo sijaja. Pri oblačenju nadenite nakit nazadnje in ga pri slačenju snemite najprej. Da zmanjšate možnost pojava prask priporočamo, da shranite nakit v BALEINE BLEUE torbici ali v ločenem predelku v škatlici z nakitom.